ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας ενάντια στο «Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας» (φωτο-βίντεο)

 

Σε τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, προχώρησε σήμερα ο ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας ενάντια στο «Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας».

 

Να μην προχωρήσει η μεταφορά υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε μια Ανώνυμη Εταιρεία, στον Ο.Δ.Υ.Θ. Α.Ε.. ούτε η αλλαγή της εργασιακής τους σχέσης, με την μετατροπή της μόνιμης σχέσης δημοσίου υπαλλήλου σε αορίστου χρόνου!!! Κανένας συνάδελφος δημόσιος υπάλληλος να μην «μεταφερθεί» σε Ανώνυμη Εταιρεία.
Να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση και η εμπορευματοποίηση του νερού, η δημιουργία Ο.Δ.Υ.Θ. Α.Ε.
Να αναβαθμιστούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για να επιτελούν ολοκληρωμένα το ρόλο τους, και να υλοποιηθούν όλα τα αναγκαία έργα ώστε να διασφαλίζεται φθηνό, ελεγμένο, ποιοτικό νερό”.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Πέτρου Σκάμπουρα, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να διαχειρίζεται από μια ανώνυμη εταιρεία, τονίζοντας παράλληλα ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τον αγώνα.

 

Ε.Κ

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Δημήτρης Καστανάρας//LarissaPress

Πηγή: larissapress.gr

Aνακοίνωση εργαζόμενων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [172.47 KB]

Σχετικά άρθρα